onsdag den 3. marts 2010

Vægttab! Eller Bare Ned I Vægt?

Når du har brug for et vægttab, vær opmærksom på hvad du spiser, og vær sikker på at du taber dig der hvor der sidder for meget

Det er ikke ligegyldigt hvordan du taber dig, når du søger et vægttab. Du skal være opmærksom på at din vægt er sekundær din fedtprocent. Derfor når du går på vægten, og ser at du har tabt dig et par kilo, er det ikke nødvendigvis sikkert at det er din fedtmasse du har tabt. Det kan ligesåvel være din muskelmasse du taber.

Mange diæter eller suppekurer tager kun højde for at reducere mængden af kalorier, men glemmer at hvis du spiser forkert eller for lidt, taber du dig muskelmassen. Du skal være opmærksom på at din muskelmasse forbrænder 6 gange flere kalorier end din fedtmasse gør.

Derfor er det primært dine mål omkring; bryst, liv, hofte og dine 2 lår, du skal være opmærksom på. Dit vægttab skal sikre dig at du taber dig der hvor der sidder for meget, og det kan du kun være sikker på ved at du måler dine cm på kroppen.

Fordi der er så mange mirakelkure der tilbyder urimelige resultater, men som ikke er sande og ikke tager højde for at det er din krop der skal reguleres ved et sundt vægttab, har jeg udformet 5 slanketips, der når du følger dem, hjælper dig med at forbrænde fedt og styrke din krops sundhed generelt. Derved oplever du en masse velvære, mere energi, mens at din fedtmasse gradvist bliver mindre.

Få dit vægttab her

Ingen kommentarer: