torsdag den 13. januar 2011

Når jeg skal tabe mig, er det nok at spise mindre og dyrke mere motion?

Det er et spørgsmål jeg får tit, og her har du svaret på hvad du bør gøre når du skal tabe dig og genvinde din idealvægt.

I teorien er det logik at det kunne være den rigtige løsning, spise mindre for at reducere mængden af kalorier, og dyrke mere motion for at forbrænde flere kalorier.

Men spise mindre vil sulte din krop, og det vil primært være din muskelmasse du taber, og den fedtmasse du ønsker at tabe, vil blive siddende. Samtidig er det din muskelmasse (magre kropsmasse) der forbrænder 6 gange flere kalorier end din fedtmasse gør, så det er ikke den rette måde at tabe dig på, faktisk vil du tage på igen, og anden og tredje gang bliver det sværere og sværere at tabe dig, fordi din muskelmasse er blevet for lille.

Din krop har brug for 114 næringsstoffer hver dag, uanset om du skal tabe dig eller ej, for at den fungere optimalt. Så det du skal koncentere dig om er, at spise de rigtige ting, og så kaloriefattigt som muligt.

Motion er vigtigt, men i forhold til vægttab er det nok at få brugt kroppen hver dag i 30 minutter.

Nederst på siden kan du se Dr. Luigi Gratton Vice President for Herbalife Nutritional Board fortælle om motion og hvordan du bør spise hver dag, for at opnå optimalt velvære og en sundere krop.

Ingen kommentarer: