mandag den 8. marts 2010

Overvægt Eller Overvægtig

Er din fedtprocent på mere end 25% , er du overvægtig, og i risikozonen for at udvikle sygdomme senere hen i livet. Du bør komme af med din overvægt så hurtigt som muligt!

For meget fedt på kroppen sænker din kalorieforbrænding og gør det sværere for dig at tabe dig, og næsten umuligt ikke at tage yderligere på.

Når du starter et vægttabsprogram, skal du sikre dig, at du spiser færre kalorier end din krop forbrænder, uden at det går udover mængden af næringsstoffer, som er det din krop virkelig behøver.

Du bør spise nok proteiner for at styrke din magre kropsmasse, det er din magre kropsmasse der forbrænder 6 gange flere kalorier end din fedtmasse gør. Så der er to ting du skal være opmærksom på, når du skal tabe dig,

det første er at du spiser færre kalorier end din krop forbrænder, det andet er at du får nok næringsstoffer og proteiner som styrker din magre kropsmasse. Gør du begge dele er du garanteret, at du taber dig fedtmasse, dvs din fedtprocent går ned mens din muskelmasse styrkes, og derved har du en højere naturlig forbrænding, med andre ord, din krop forbrænder flere kalorier naturligt.

På denne måde vil du have langt nemmere ved at holde din idealvægt resten af livet når du først har genvundet den.

På min hjemmeside www.sundslankekur.com kan du bede om at få 5 sunde slanketips, der viser dig hvordan du kommer din overvægt til livs en gang for alle!

Ingen kommentarer: