mandag den 26. juli 2010

Prøv Suppekur? Pas Lige på Med Suppekuren!

Suppekur har rigtig mange mennesker prøvet, for at tabe sig, og desværre tager du det hele på igen plus lidt mere, på utrolig kort tid.

Her får du forklaringen på hvorfor du ikke bør starte på suppekuren!

Suppekuren består mest af alt af vand, med lidt smag i!

Din krop består af ca 70% vand, så det er fint med masser af vand. Det der ikke er godt for dit vægttab er at din krop sulter, bliver underernæret, og den masse din krop taber er din muskelmasse!

Din krop har brug for proteiner, vitaminer, mineraler , fibre, ja , den har brug for 114 forskellige næringsstoffer hver dag!

Når du kun drikker vand eller suppe, sulter du din krop og du vil primært tabe muskelmasse, som er den masse der forbrænder 6 gange flere kalorier end din fedtmasse gør.

Så ved at du prøver på at tabe dig med en suppekur, ødelægger du din krops naturlige forbrænding, og du er dårligere stillet efter du har tabt dig 5 eller 8 kilo, fordi det er den forkerte masse du taber.

Derudover er det ekstremt usundt, og du kunne egentlig ligeså godt bare drikke vand fra morgen til aften.

Når du skal tabe dig, skal du være opmærksom på at din krop får alle de næringsstoffer den har brug for hver dag, og færre kalorier end den forbrænder.

Det er det,der er så svært i en sund slankekur.

At skære ned på mængden af maden, betyder som regel at du skærer ned på mængden af næringsstoffer også. Derfor er du sulten og træt, og har ikke energi til at udføre de daglige pligter. Det er usundt og unødvendigt!

En suppekur, giver dig ingen næring, ingen proteiner, og er derfor decideret usundt for din krop, og muskelmassen bliver gradvist mindre. Du kan sagtens tabe dig 10 kilo muskelmasse på en måned, med supperkuren.

Men det hjælper dig ikke, fordi det er din fedtmasse der er blevet for stor, og det er den, der skal ned under 25%.

Din muskelmasse skal holde din forbrænding oppe, så vær opmærksom på at din slankekur er baseret på at styrke din magre kropsmasse, reducere mængden af kalorier, så din krop begynder at forbrænde din fedtmasse.

Du kan læse mere om suppekuren her og du kan også få udregnet din BMI, Proteinfaktor (hvor mange gram proteiner din krop har brug for hver dag) og din kalorieforbrænding ved at tilmelde dig her

Ingen kommentarer: